Agent: Juventus-back interesseret i MLS-skifte

Agent: Juventus-back interesseret i MLS-skifte

Den italienske back nærmer sig kontraktudløb, og hans næste klub kan meget vel være at finde i USA.

 

Paolo de Ceglie står noteret for 100 førsteholdskampe hos Juventus. (Foto: Juventus)

Paolo De Ceglie kan være den næste italiener i Major League Soccer. Backens kontrakt med Juventus udløber til sommer, og det er så godt som sikkert, at han senest der er fortid hos Serie A-klubben. Og den kan komme en MLS-klub til gode.

 

I hvert fald fortæller spillerens agent, Mario de Rossi, til FiftyFive.One, at spilleren i øjeblikket overvejer flere muligheder – og han bekræfter, at én af de muligheder er Minnesota United i Major League Soccer.

 

LÆS OGSÅ: Medie: LA Galaxy har tilbudt Zlatan mega-kontrakt

 

– Ja, det er sandt. Paolo overvejer i øjeblikket flere muligheder i dette meget vigtige tidspunkt for hans karriere. Han har nydt en fantastisk tid hos Juventus, hvor han er gået fra dreng til mand og arbejdet med nogle af de bedste spillere og trænere i verden samt vundet det italienske mesterskab under Antonio Conte, siger agenten.

 

30-årige Paolo De Ceglie har været i Juventus, siden har var ni år gammel. I 2006 rykkede han op på førsteholdet, hvor han skulle være med til at genopbygge storklubben, efter man blev tvangsnedrykket til den tredjebedste række.

 

Han står noteret for 100 førsteholdskampe for Serie A-klubben, mens han også har været udlånt til Siena, Genoa, Parma og senest Marseilles. Nu er han vendt tilbage til Juventus, hvor han dog ikke er tiltænkt en plads på førsteholdet. Derfor kan han altså ende i MLS, hvor han allerede har snakket med nogle af de andre italieneren.

 

LÆS OGSÅ: Medier: MLS-klub kigger på Sami Khedira

 

– Han er motiveret til at vinde flere titler og spille mere. Ser han MLS? Selvfølgelig. Han har også venner, der spiller i ligaen. Andrea (Pirlo) og Sebastian (Giovinco) snakker meget positivt om fodbolden i USA, og det fangede Paolos opmærksomhed, da de rykkede derover, siger agenten til FiftyFive.One.

 

– Ligaen vokser enormt hurtigt, og Paolo føler – efter at have set kampene – at hans evner passer godt dertil. Det er stadig tidligt i forløbet, men vi føler os komfortable med at udtrykke vores interesse i at komme til ligaen. Vi føler, at det er en mulig løsning, hvis vi finder det rette hold, og jeg ved, at Paolo er glad for muligheden for at spille i Major League Soccer.

 

Minnesota United, der spiller klubbens første sæson i MLS og tabte premieren til Portland Timbers 5-1, har ikke ønsket at kommentere historien over for FiftyFive.One.

 

LÆS OGSÅ: Vieira afviser rygter: Vi henter ikke Juventus-stjerne

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.