Alvbåge slemt skadet i ny Minnesota-afklapsning

Alvbåge slemt skadet i ny Minnesota-afklapsning

Den svenske målmand måtte bæres fra banen, efter han havde lukket fem mål ind.

 

John Alvbåge har lukket ti mål ind i de første to kampe for Minnesota United. (Foto: Flickr/Anders Henrikson – https://www.flickr.com/photos/anders-h-foto/13558101494/)

Minnesota United har fået en mareridtsstart på tiden i Major League Soccer. Efter 5-1-nederlaget til Portland Timbers i første runde havde man håbet på at få oprejsning, da man foran godt 35.000 tilskuere tog imod ligaens anden nye klub, Atlanta United.  Men sådan skulle det ikke gå.

 

Defensiven sejlede dog for anden uge i træk, og i de snefyldte omgivelser blev Minnesota-forsvaret flere gange overløbet af de hurtige Atlanta United-angriberen. Allerede efter to minutter var Josef Martinez på pletten, og lidt mere end 20 minutter senere var han på plads til at gøre det til 3-0. Imellem de to scoringer havde Miguel Almiron smidt en bold ind bag John Alvbåge.

 

LÆS OGSÅ: Minnesota United og Kadrii fik store tæsk i MLS-debut

 

Kevin Molino fik reduceret på et straffespark inden pausen og fik givet hjemmeholdet et lille håb, inden de gik til pause. Men det håb blev allerede slukket syv minutter inde i anden halvleg. Her kom Almiron igen igennem og sparkede sikkert 4-1-scoringen ind.

 

Josef Martinez nåede også at sparke 5-1-scoringen ind bag den tidligere Viborg-målmand, der kort efter måtte lade sig udskifte efter et sammenstød med en medspiller. Alvbåge fik en flænge i benet, mens han i tydelige smerter blev båret fra banen og kørt på hospitalet for at blive testet yderligere.

 

Ind kom reservemålmand Bobby Shuttleworth, men han kunne ikke forhindre, at Jacob Peterson headede 6-1-målet ind og gjorde afklapsningen af Minnesota United total. Danske Bashkim Kadrii fik godt 20 minutter på banen for hjemmeholdet, der nu har nul point og en målscore på 2-11 efter klubbens to første kampe i MLS.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Ny MLS-klub sikrer sig tidligere Superliga-målmand

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.