Andrea Pirlo indrømmer: Jeg nærmer mig karrierestop

Andrea Pirlo indrømmer: Jeg nærmer mig karrierestop

Det nærmer sig slutningen på en æra, slår den 37-årige midtbanespiller fast.

 

Steven Gerrard stoppede karrieren efter sidste sæson. Nu er det snart Andrea Pirlos tur. (Foto: New York City FC).

New York City startede i weekenden klubbens tredje sæson i Major League Soccer, hvor man blev besejret 1-0 af Orlando City SC. Her var Andrea Pirlo på banen i alle 90 minutter, og det kan meget vel være den italienske midtbanespillers sidste professionelle sæson.

 

LÆS OGSÅ: Pirlo anbefaler stjernerne: Kom til MLS!

 

Pirlo, der også er i gang med sin tredje sæson i den bedste amerikanske fodboldrække, har kontraktudløb med Major League Soccer-mandskabet efter sæsonen. Og selv om han ikke afviser at forlænge den kontrakt, så indrømmer 37-årige Pirlo, at han tænker på karrierestop.

 

– Jeg ved ikke, hvornår jeg vil stoppe. Jeg har stadig et år tilbage af min kontrakt med New York City, og så må vi se, hvordan jeg har det efter sæsonen. Men det er sikkert, at jeg snart stopper, siger midtbanespilleren til L’Equipe.

 

– Jeg vil selvfølgelig gerne spille i yderligere ti år, fordi jeg synes, at det er sjovt, og det at spille fodbold er det smukkeste, jeg gør. Men man når en alder, hvor man er nødt til at stille sig selv spørgsmålet: “Spiller jeg på det højeste niveau, som en af de bedste, som jeg altid har gjort, eller skal jeg fortsætte og bare være en i mængden? Det kan jeg ikke lide.

 

VIDEO: Pirlo til grin efter elendigt hjørnespark

 

Når det er tid til at stoppe for Andrea Pirlo, så ved han ikke, hvad livet så skal gå med. Men meget tyder på, at han bliver i fodboldverdenen.

 

– Jeg har endnu ikke besluttet mig, hvad jeg skal lave efter min karriere. Jeg er nødt til at tænke over, hvad der er det bedste for mig – om jeg skal være træner, direktør eller noget andet, slutter Pirlo.

 

Andrea Pirlo har indtil videre spillet 47 kampe for New York City SC. Her er det blevet til ét mål og 16 oplæg for italieneren, der igen skal i aktion i weekenden, når DC United kommer på besøg.

 

LÆS OGSÅ: Pirlo afslører: Jeg afviste Serie A-klub

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.