Beckham: Jeg vil købe Zlatan

Beckham: Jeg vil købe Zlatan

Den svenske superstjerne er gentagende gange blevet rygtet til Major League Soccer, og nu melder David Beckham sin interesse.

 

Zlatan Ibrahimovic (Foto: Flickr/Nathan Congleton)
David Beckham og Zlatan Ibrahimovic har allerede spillet sammen i både PSG og AC Milan, og nu kan en tredje genforening være på vej. (Foto: Flickr/Nathan Congleton)

David Beckham kæmper i øjeblikket en hård kamp for at få stablet et MLS-hold på benene i Miami. Et nyt stadig har indtil videre været det største problem, men det skulle der være kommet styr på nu.

 

Dermed er det kun et spørgsmål om tid, før Manchester United-legenden kan kalde sig holdejer af et MLS-mandskab. Og han har allerede den første stjernespiller i kikkerten.

 

LÆS OGSÅ: Zlatan afslører: Jeg vil til USA

 

– Vi har fået tilladelse til at bygge et stadion. Det kommer til at tage tre år – måske to år i bedste fald. Hvis Zlatan stadig er aktiv der, så vil jeg købe ham med det samme. Han er et fysisk pragteksemplar, så det er meget muligt. Hvem vil ikke have en mand, der er klar til at dræbe for at vinde? siger Beckham til svenske Aftonbladet.

 

– Jeg har et utroligt godt forhold til ham, og det siger jeg ikke bare, fordi du kommer fra Sverige. Jeg elsker Zlatan – både som person og spiller, slår den tidligere LA Galaxy-spiller fast.

 

Det er forventet, at David Beckhams Miami-mandskab træder ind i Major League Soccer fra 2018-sæsonen. Til den tid vil Zlatan være fyldt 36 år.

 

LÆS OGSÅ: Medie: Zlatan og Beckham genforenes i MLS

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.