Biluheld tvinger Vancouver Whitecaps-profil til lang pause

Biluheld tvinger Vancouver Whitecaps-profil til lang pause

Den canadiske back blev kørt ned af en flugtbilist, og det koster ham nu lang tid på sidelinjen.

 

David Edgar - Vancouver Whitecaps (Foto: Bob Frid/Vancouver Whitecaps FC)
David Edgar spillede otte kampe for Vancouver Whitecaps, siden han kom til klubben i sommer. (Foto: Bob Frid/Vancouver Whitecaps FC)

Vancouver Whitecaps må undvære David Edgar i en lang periode. Forsvarsspilleren, der kom til klubben sidste år, er netop blevet opereret i knæet, og den operation betyder, at han misser det meste af den kommende sæson.

 

Video: Vancouver Whitecaps hopper med på Pokémon-bølgen

 

David Edgar var tvunget til at få foretaget operationen, efter han midt i december blev kørt ned af en flugtbilist, mens han var på golfferie i Arizona. Her blev forsvarsspilleren skadet i højre knæ, hvor både korsbånd, ledbånd og menisk led skade.

 

– Det var uheldige omstændigheder, der førte til Davids skade, men vi er glade for at høre, at operationen gik godt. Vi ser frem til at have David tilbage på træningsbanen sammen med resten af holdet til efteråret, siger Vancouver Whitecaps-cheftræner Carl Robinson til klubbens hjemmeside.

 

Canadiske David Edgar, der efter en lang karriere i England, hvor han spillede for Newcastle, Birmingham, Burnley, Swansea, Huddersfield og Sheffield United, rykkede sidste år til Vancouver Whitecaps. Her nåede han at spille otte kampe i den seneste sæson.

 

LÆS OGSÅ: Ny Whitecaps-spiller: Kunne ikke afvise MLS

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.