Clint Dempsey gør comeback efter hjerteoperationer

Clint Dempsey gør comeback efter hjerteoperationer

Seattle Sounders-stjernen vendte i nat tilbage på banen efter to hjerteoperationer.

 

Clint Dempsey (Foto: Wikimedia Commons/Noah Salzman)
Clint Dempsey scorede otte gange for Seattle Sounders i den seneste sæson. (Foto: Wikimedia Commons/Noah Salzman)

Den amerikanske stjerne Clint Dempsey fik ødelagt en stor del af mesterskabssæsonen hos Seattle Sounders, da klubben sidste år kunne løfte MLS-trofæet. Årsagen var en uregelmæssig hjerterytme, der holdt ham ude på ubestemt tid.

 

LÆS OGSÅ: Seattle: Clints helbred er vigtigst

 

Karrieren var truet for landsholdsspilleren, der to gange måtte lægge sig under kniven for at redde karrieren. Og noget tyder på, at det lykkedes. Clint Dempsey vendte tidligere i år tilbage til træningsbanen for Seattle Sounders, og i nat var han så tilbage på banen, da klubben mødte Portland Timbers i en træningskamp.

 

Her spillede han 30 minutter, og selv om det ikke kunne blive til mere, så var han efterfølgende en glad mand.

 

– Det er det, jeg elsker at lave, og jeg har arbejdet hårdt for at komme i en position til at vende tilbage til banen. Nu handler det bare om at være skarp og få mit touch og mine afleveringer tilbage. Det kommer med kampe, og jeg ser frem til den proces, og forhåbentligt kan jeg være klar til sæsonstarten, sagde Dempsey efterfølgende ifølge MLSsoccer.com.

 

LÆS OGSÅ: Clint Dempsey under kniven for hjertefejl

 

Cheftrænæer Brian Schmetzer var også en glad mand, og han håber, at Seattle Sounders-kaptajnen snart er klar til flere minutter.

 

– Hans comeback følger tidsplanen. Det var 30 minutter, men han kunne ikke få mere spilletid. Næste gang får han lidt mere. Vi er nødt til at få tilladelse fra lægestaben, og vi tager det meget forsigtigt, siger han ifølge lokalmediet Sounders Beat.

 

Seattle Sounders starter Major League Soccer-sæsonen, hvor trofæet skal forsvares, den 4. marts. Her besøger man Houston Dynamo, og man håber altså på at have Clint Dempsey klar der.

 

LÆS OGSÅ: Hjertefejl holder Clint Dempsey ude resten af sæsonen

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.