Dansk midtbanespiller prøvetræner i Orlando

Dansk midtbanespiller prøvetræner i Orlando

Den tidligere OB-spiller skal forsøge at tilspille sig en kontrakt i Major League Soccer-klubben.

 

Jacob Schoop (Foto: OB)
Jacob Schoop noterede sig for 64 kampe og tre scoringer i OB-trøjen. (Foto: OB)

Jacob Schoop står i øjeblikket uden kontrakt, og derfor er klubjagten gået ind for den danske midtbanespiller. Den jagt har nu ført ham til USA.

 

LÆS OGSÅ: Medie: Emil Larsen skifter til MLS

 

Den tidligere OB-spiller skal fra på fredag træne med hos Major League Soccer-klubben Orlando City SC, hvor han skal forsøge at tilspille sig en aftale. Det bekræfter hans agent, Gulli Tomasson.

 

– Jacob træner med Orlando fra på fredag. De har fulgt Jacob, mens han spillede i både OB og islandske KR Reykjavik, siger han til MLSoccer.dk og slår fast, at der på nuværende tidspunkt kun er tale om en prøvetræning.

 

– MLS er interessant – ligesom så meget andet – og denne prøvetræning giver begge parter mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Men der er ikke snak om en kontrakt endnu.

 

LÆS OGSÅ: Tidligere Skive-spiller træner med Manchester City

 

Jacob Schoop forlod OB og skrev under med islandske KR Reykjavik i april sidste år. Her havde midtbanespilleren en god sæson, men hans kontrakt med klubben fra Island udløb ved årsskiftet. Siden har der været tilbud, men det helt rigtige har ladet vente på sig.

 

– Der har været muligheder for Jacob, men der har ikke været nogle muligheder, hvor vi følte, at det var det rigtige for ham, siger Gulli Tomasson til MLSoccer.dk.

 

Hos Orlando City SC skal den tidligere OB-midtbanespiller blandt andet træne sammen med den brasilianske superstjerne Kaka og sidste års bedste rookie i MLS, Cyle Larin. Det er endnu ikke bestemt, hvornår træningsopholdet skal slutte.

 

LÆS OGSÅ: Dansk bomber sætter MLS-drøm på pause – forlænger sin kontrakt

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.