DC United sikrer sig canadisk landsholdsspiller

DC United sikrer sig canadisk landsholdsspiller

Den tidligere Montreal Impact-spiller har imponeret så meget under sin prøvetræning, at det nu er blevet til en permanent kontrakt.

 

Maxim Tissot skal forstærke bredden på DC United-mandskabet. (Foto: Flickr/abdallahh)

Maxim Tissot har fået en ny chance for at slå igennem i Major League Soccer. DC United oplyser på klubbens hjemmeside, at man har sikret sig den 24-årige canadiske midtbanespiller på en kontrakt.

 

Maxim Tissot blev fritstillet af Montreal Impact sidste sommer, hvor ingen MLS-klubber var interesseret i at overtage hans kontrakt. I stedet rykkede han til Ottawa Fury i NASL, hvor han var en vigtig del af truppen i sidste del af sæsonen.

 

LÆS OGSÅ: Efter gennembrud: Nu får DC United-profil fordoblet lønnen

 

Han spillede 19 kampe og imponerede i stor stil, men december stod det klart, at han ikke ville tage endnu en sæson hos klubben, der er flyttet til USL. I stedet fik han chancen for at prøvetræne hos DC United, og her har han altså gjort det så godt, at det nu er blevet til en permanent aftale.

 

– Max imponerede os med sine tekniske evner, intelligens og overblik under preseason. Han er en ung og alsidig spiller med stor MLS-erfaring. Han tilføjer noget bredde til vores trup, og vi er glade for at byde ham velkommen til DC, siger sportsdirektør Dave Kasper.

 

Maxim Tissot nåede at spille 44 kampe for Montreal Impact, siden han i 2013 skrev under med klubben som Homegrown Player. Han har 12 gange spillet for det canadiske landshold.

 

LÆS OGSÅ: Endnu en knæoperation tvinger DC United-stjerne til pause

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.