Efter gennembrud: Nu får DC United-profil fordoblet lønnen

Efter gennembrud: Nu får DC United-profil fordoblet lønnen

Han fik for alvor sit gennembrud i Major League Soccer sidste år, og hos DC United har man været så imponerede, at man har smidt en ny kontrakt på bordet.

 

Patrick Mullins står noteret for 18 mål i 70 kampe i Major League Soccer. (Foto: MLS)

Efter en svær start i Major League Soccer, hvor han havde svært ved at få fast spilletid hos New England Revolution og siden New York City FC, rykkede Patrick Mullins sidste år til DC United. Og her fandt den 25-årige angriber både fast spilletid og succes.

 

LÆS OGSÅ: Endnu en knæoperation tvinger DC United-stjerne til pause

 

Mullins nåede 14 kampe – 12 fra start – efter skiftet til hovedstadsklubben, og her leverede han imponerede otte mål og to oplæg. Og de præstationer har nu sikret angriberen en ny kontrakt forud for den kommende sæson. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

 

– Patrick er en spiller, der har fået sit store gennembrud, efter vi hentede ham sidste sommer. Han arbejdsindsats – både med og uden bold – hans positionering og målnæse har haft betydning for vores kampe hver eneste uge. Det er et stort skridt for klubben at sikre Patricks fremtid her, og vi ser frem til hans indsats denne sæson og i fremtiden, siger sportsdirektør Dave Kasper.

 

DC United melder ingen detaljer om kontrakten, men ifølge Washington Post er der tale om en kontrakt på flere år, der fordobler lønnen hos Patrick Mullins. Kontrakten er garanteret for 2017 og 2018, mens klubben har option på 2019.

 

LÆS OGSÅ: DC United forlænger med forsvarsprofil

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.