Endnu en knæoperation tvinger DC United-stjerne til pause

Endnu en knæoperation tvinger DC United-stjerne til pause

Den amerikanske keeper må for tredje år i træk lade sig operere i højre knæ.

 

Bill Hamid (Foto: Wikimedia Commons/F. Vera)
Bill Hamid har spillet 169 kampe for DC United, som han har spillet for siden 2010. (Foto: Wikimedia Commons/F. Vera)

Bill Hamid har været plaget af skader i de seneste sæson, og nu må målmanden igen nøjes med at se til fra sidelinjen i en periode. Han er nemlig blevet opereret i knæet, efter han trak sig fra landsholdslejren tidligere på måneden.

 

LÆS OGSÅ: D.C. United-stjerne misser flere måneder med knæskade

 

Den dygtige målmand skal efter operationen sidde ude i omkring seks uger, og det betyder, at han er tvivlsom til DC Uniteds første kamp i Major League Soccer-sæsonen mod Sporting Kansas City i starten af marts. Det skriver Washington Post.

 

Det er det samme knæ, der holdt ham uge i en periode af 2015-sæsonen og også tvang ham til at blive opereret forud for seneste sæson, der igen har tvunget ham under kniven. Igen er det menisken, den er gal med, og 26-årige Bill Hamid håber altså, at han nu har løst problemerne én gang for alle.

 

Reservemålmanden Andrew Dykstra fik ikke forlænget sin kontrakt efter seneste sæson, og derfor bliver det formentligt Travis Worra, der tager handskerne på i Hamids fravær, mens Charlie Horton og Eric Klenofsky skal kæmpe om pladsen efter Worra.

 

LÆS OGSÅ: DC United forlænger med forsvarsprofil

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.