FC Dallas-fans får del i stor transfersum

FC Dallas-fans får del i stor transfersum

Major League Soccer-klubben vil i fremtiden give en del af de penge, som man tjener ved at sælge spillere, til klubbens fans.

 

Fabian Castillo blev sidste år solgt til tyrkisk fodbold, og det får klubbens fans nu glæde af. (Foto: Wikimedia Commons/Noah Salzman)

Fans er en vigtig del af enhver fodboldklub, og i de senere år har fodboldverdenen set flere og flere eksempler på demonstrationer fra utilfredse fans, der mener, at klubberne udnytter dem og forlanger alt, alt for høje billetpriser.

 

Men nu har FC Dallas lanceret et nyt tiltag, hvor man vil forsøge at betale tilbage til nogle af de fans, der bruger mange penge på klubben og hjælper den med at køre rundt. De skal nemlig have del i transfersummen, når klubben sælger spillere.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: FC Dallas-stjerne rykker til Europa

 

Major League Soccer-klubben annoncerer i forbindelse med sidste års salg af kantspilleren Fabian Castillo, at man i fremtiden vil dele én procent af summerne, som de får ind via transfers, ud til sæsonkortindehaverne.

 

Kantspilleren blev solgt til tyrkiske Trabzonspor for $4 milloner – hvilket gav $2.8 millioner til FC Dallas, der skulle betale en del af transfersummen til MLS. Derfor har man sendt $5.40 per sæsonkort til de fans, og selv om det selvfølgelig ikke er specielt mange penge, så er det et skridt i den rigtige retning mod at give fansene den respekt, de fortjener.

 

– Fansene sætter prisen på den gestus, som ejeren har taget for at inkludere dem i sådan noget. Og hvem ved, hvad fremtiden bliver for MLS? Det her er blevet annonceret som en permanent ting for fremtiden, så hvem ved, hvad det ender med for vores fans, når årene går, og vi udvikler flere og flere spillere, siger vicedirektør for billetsalg og service hos FC Dallas, Kris Katseanes, til klubbens hjemmeside.

 

LÆS OGSÅ: FC Dallas-sportsdirektør raser efter Castillo-transfer

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.