FC Dallas nedlagde LA Galaxy

FC Dallas nedlagde LA Galaxy

Western Conference-braget endte med tre scoringer, der alle faldt i anden halvleg.

 

Giovani dos Santos scorede fra pletten, da LA Galaxy måtte se sig slået af FC Dallas. (Foto: LA Galaxy)

Der var lagt op til et vaskeægte Western Conference-brag, da LA Galaxy og FC Dallas søndag aften åbnede deres Major League Soccer-sæson. Begge hold forventes at være med i toppen af ligaen igen i år, og derfor var det vigtigt for begge hold at komme godt fra start.

 

Det var dog udeholdet fra FC Dallas, der efter kampen havde håneretten ver rivalerne efter en sejr på 2-1. Alle tre scoringer kom i anden halvleg efter en halvsløj første halvleg, hvor begge klubben så hinanden an.

 

LÆS OGSÅ: Ny LA Galaxy-kaptajn klar til stor opgave

 

Anden halvleg var blot ét minut gammel, da Maxi Urruti fik alt, alt for meget plads af et passivt LA Galaxy-forsvar. Det udnyttede angriberen til at banke udeholdet foran. Den føring holdt dog ikke alt for længe. Kort efter udlignede Giovani dos Santos på et noget tyndt straffespark, hvor han bragte balance i regnskabet.

 

Herefter satte hjemmeholdet sig på kampen og var farligst, og man sad med fornemmelsen af, at en scoring nærmede sig. Det viste sig at være sandt, men stik mod spil og chancer var det udeholdets Kellyn Acosta, der også udnyttede et passivt forsvar til at banke sejrsmålet ind.

 

LA Galaxy pressede på i slutminutterne. Men selv om hjemmeholdet havde flere chancer og et hovedstød på stolpen, kunne de ikke få bolden i nettet. Dermed må de acceptere, at de er uden point efter sæsonens første kamp, mens FC Dallas kom godt fra land med alle tre point.

 

LÆS OGSÅ: Minnesota United og Kadrii fik store tæsk i MLS-debut

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.