FC Dallas-sportsdirektør raser efter Castillo-transfer

FC Dallas-sportsdirektør raser efter Castillo-transfer

Utilfredsheden er stor med den unge kantspillers måde at tvinge et skifte igennem på.

 

Fabian Castillo (Foto: Wikimedia Commons/Noah Salzman)
Fabian Castillo har leveret 30 mål og 34 oplæg i 159 kampe for FC Dallas. Foto: Wikimedia Commons/Noah Salzman)

Sagaen om Fabian Castillo fik en ende, da den hurtige kantspiller tidligere på ugen færdiggjorde sit skifte til tyrkiske Trabzonspor, selv om FC Dallas ikke var interesseret i at slippe colombianeren.

 

Major League Soccer-klubben afviste flere tilbud, og derfor var overraskelsen også stor, da man pludselig kunne se Fabian Castillo posere i Trabzonspor-trøjer og med klubbens fans på flere sociale medier, efter han var udeblevet fra træningen hos FC Dallas.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: FC Dallas-stjerne rykker til Europa

 

– Fabian forlod os uden tilladelse, slår sportsdirektør Fernando Clavijo fast på klubbens hjemmeside, hvor han også fortæller, at FC Dallas forsøgte at forhandle med den tyrkiske klub.

 

– Vores fokus er altid på holdet. Holdet er større end noget andet, og vi forsøger altid at styre holdet i den rigtige retning og holde os fra problemer. Men her var der et problem, og vi var nødt til at håndtere det.

 

Forhandlingerne brød dog sammen, og FC Dallas gjorde det klart med en offentlig udtalelse, at man forventede at se Fabian Castillo tilbage på træningsbanen i USA. Det skete dog ikke, og derfor havde man i sidste ende intet valg.

 

LÆS OGSÅ: Intet tyrkisk skifte til FC Dallas-profil

 

– Han ville ikke tilbage. Han forlod os uden tilladelse, og han gav os ikke en mulighed for at få ham tilbage. Alle vores samtaler var med den tyrkiske klub og hans agent. Vi snakkede aldrig med Fabian, fortsætter sportsdirektøren.

 

I første omgang er der kun tale om en lejeaftale.Tyrkerne betaler $3 millioner – godt 20 millioner kroner – i første omgang, mens de om seks måneder skal betale yderligere $1 million – godt 6,6 millioner kroner. – for at gøre skiftet permanent. Hvis ikke den anden betaling falder til tiden, er Castillo stadig FC Dallas-spiller. Og han er meget velkommen tilbage.

 

– Naturligvis. Vi vil altid byde Fabian velkommen tilbage. Man skal huske på, at han kun er 24 år. Han træffer nogle umodne beslutninger, der nogle gange vil koste ham og andre gange ikke. Han er meget umoden til tider. Men vi vil altid gerne have ham til, og det er derfor, at denne situation har været så hård for os.

 

LÆS OGSÅ: FC Dallas-sportsdirektør afviser Castillo-transfer

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.