Forsvarsprofil forlader New York Red Bulls

Forsvarsprofil forlader New York Red Bulls

Den franske forsvarsgeneral vender i tilbage til Major League Soccer-klubben.

 

Ronald Zubar - New York Red Bulls (Foto: Wikimedia Commons/Elomen76)
Ronald Zubar har spillet 37 kampe for New York Red Bulls i denne sæson. (Foto: Wikimedia Commons/Elomen76)

Ronald Zubar vender ikke tilbage til New York Red Bulls. Major League Soccer-klubben valgte ikke at gøre brug af optionen om en kontraktforlængelse efter seneste sæson, men de to parter har siden forhandlet om en ny kontrakt.

 

LÆS OGSÅ: Red Bulls-profil under kniven

 

Men de forhandlinger er brudt sammen, og den franske forsvarsprofil kommer ikke til at være en del af New York Red Bulls til den kommende sæson. Det oplyser Ronald Zubar selv på Instagram, hvor han har skrevet en lang udtalelse på situationen.

 

– Sådan er livet som fodboldspiller, hvor man hele tiden skal være klar til at gribe nye muligheder og acceptere ændringer i sin karriere og professionelle levevej. Nu er det tid til at komme videre og se frem mod det næste skridt i min karriere, skriver forsvarsspilleren blandt andet – uden dog at afsløre, hvad det næste skridt er.

 

31-årige Ronald Zubar skiftede til New York Red Bulls forud for 2015-sæsonen. Der har aldrig været tvivl om niveauet, når han har spillet, men skader har ødelagt meget for forsvarsspilleren, der dog har nydt sin tid i klubben.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Chicago Fire sikrer sig stor MLS-profil

 

– Jeg vil gerne takke hele staben og Red Bulls-bestyrelsen for at give mig muligheden for at tilbringe to fantastiske år her. Vindermentaliteten er fantastisk her, og vi gav altid det hele for at vinde titlen. Det er det bedste øjeblik i min karriere indtil nu, da vi vandt Supporters Shield-trofæet for to år siden. Det vil jeg aldrig glemme, skriver han.

 

– Jeg vil også gerne takke alle fans – sikke et fantastisk publikum og en fantastisk fanbase. I har altid været støttende over for mig og holdet, uanset om resultaterne har været gode eller dårlige. I er en inspiration for enhver fodboldfan, lyder det fra forsvarsspilleren.

 

Det vides endnu ikke, hvad fremtiden byder for Ronald Zubar, der tidligere har spillet for Caen, Marseilles, Wolverhampton og Ajaccio, inden turen gik til Major League Soccer.

 

LÆS OGSÅ: BWP: Ikke engang Messi kan erstatte Dax

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.