Houston henter amerikansk veteran tilbage

Houston henter amerikansk veteran tilbage

Den rutinerede back er tilbage hos Major League Soccer-klubben.

 

DaMarcus Beasley - Houston Dynamo (Foto: Flickr/Hefebreo(
DaMarcus Beasley står noteret for 124 landskampe for USA. (Foto: Flickr/Hefebreo)

DaMarcus Beasley er alligevel ikke færdig hos Houston Dynamo. Den rutinerede back havde ellers kontraktudløb ved årsskiftet efter tre sæsoner i klubben, og kort forinden gik han ud og sagde, at hans tid i klubben var forbi. Men sådan skulle det altså ikke gå.

 

LÆS OGSÅ: Houston-profil færdig i klubben

 

Major League Soccer-mandskabet oplyser på klubbens hjemmeside, at man har hentet den amerikanske veteran tilbage for 2017-sæsonen. Og det er man godt tilfredse med i klubben.

 

– Vi er ekstremt glade for at fortælle, at DaMarcus vender tilbage til Houston Dynamo. Hans kvalitet som spiller, lederevner i omklædningsrummet og vindermentalitet bliver vigtigt for holdet – især fordi vi har hentet så mange nye ansigter ind i år, siger sportsdirektør Matt Jordan.

 

LÆS OGSÅ: LA Galaxy sender forsvarsprofil til Houston

 

Den 34-årige back var plaget af skader i sidste sæson, men han startede alle de 24 kampe, han spillede for Houston Dynamo. Og hos klubbens nye cheftræner, Wilmer Cabrera, er der heller ingen tvivl om talentet hos DaMarcus Beasley.

 

– Jeg synes, at DaMarcus er den bedste venstre back i landet, og han har ikke kun erfaring, men også et kæmpe talent. Han kan fortsætte med at levere på det niveau for holdet, og han er motiveret til at gøre det. Vi er rigtig glade for at have ham tilbage, og forhåbentligt kan han gøre forskellen på banen med det samme, siger han.

 

DaMarcus Beasley har blandt andet en fortid hos PSV, Rangers og, Hannover og Manchester City, mens han også står noteret for 177 kampe i Major League Soccer for Chicago Fire og Houston Dynamo.

 

LÆS OGSÅ: Houston henter tidligere LA Galaxy-stjerne

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.