Houston henter tidligere LA Galaxy-stjerne

Houston henter tidligere LA Galaxy-stjerne

Major League Soccer-klubben har forstærket defensiven med den brasilianske forsvarsspiller.

 

Leonardo
Leonardo har spillet 89 kampe på syv sæsoner hos LA Galaxy. (Foto: MLS)

Houston Dynamo er godt i gang med at forstærke defensiven til den kommende sæson i Major League Soccer. Og nu har MLS-klubben sikret sig en rutineret forstærkning til truppen.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Her er Houston Dynamos nye træner

 

På sin hjemmeside oplyser klubben, at man har sikret sig Leonardo, som klubben valgte i ReEntry-Draften den 22. december, efter hans kontrakt med LA Galaxy udløb. Siden har man forhandlet med brasilianeren, der altså nu har sat sin underskrift på en aftale med klubben.

 

– Han er en erfaren forsvarsspiller, der er fantastisk i 1-mod-1-situationer. Han er stærk i luften, og han kan  spille i begge sider af midterforsvaret. Han har spillet syv år hos et hold, der konsekvent er med i slutspillet, og han har vundet tre titler. Så vi henter en spiller med stor erfaring, lederevner og talent, og han har stadig en god alder, siger Houston-cheftræner Wilmer Cabrera.

 

28-årige Leonardo har været plaget af skader i sine syv år hos LA Galaxy, men der har aldrig været tvivl om talentet, når han har været skadesfri. Og Houston Dynamo håber altså på, at han kan undgå de skader, der blandt andet ødelagde hele hans 2012-sæson og også holdt ham ude en stor del af sidste sæson, så han igen kan finde den form, der i 2015 fik ham kåret til den bedste forsvarsspiller i LA Galaxy.

 

LÆS OGSÅ: Mestrene handler hos rivalerne

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.