Houston-profil færdig i klubben

Houston-profil færdig i klubben

Den rutinerede back er ikke blevet tilbudt en kontraktforlængelse af Major League Soccer-mandskabet.

 

DaMarcus Beasley - Houston Dynamo (Foto: Flickr/Hefebreo(
DaMarcus Beasley har tidligere spillet mere end 100 kampe for Chicago Fire, inden han drog til Europa. (Foto: Flickr/Hefebreo)

Major League Soccer-sæsonen lakker mod enden for Houston Dynamo, der ikke kvalificerer sig til slutspillet i denne sæson. Og det betyder også, at DaMarcus Beasleys tid i klubben er ved at være forbi.

 

Den 34-årige back har kontraktudløb efter denne sæson, men selv om han har været en af klubbens profiler, siden han vendte tilbage til MLS i 2014, så er han ikke blevet tilbudt en ny kontrakt. Den fortæller han selv til MLSsoccer.com.

 

LÆS OGSÅ: DaMarcus Beasley: Landon Donovan kunne ikke blive væk

 

– Min mavefornemmelse siger, at jeg formentligt ikke bliver her. Jeg har ikke haft nogle samtaler med dem, og hvis de ønskede at forlænge min kontrakt eller give mig en ny, så er jeg sikker på, at jeg havde hørt fra dem på nuværende tidspunkt, siger han.

 

DaMarcus Beasley, der blandt andet har en fortid hos PSV, Rangers og Manchester City, er efterhånden blevet 34 år og har en lang karriere bag sig. Men et karrierestop er slet ikke i tankerne hos den rutinerede back.

 

– Når jeg er færdig, når jeg er drænet mentalt, når mine ben ikke kan mere, og når jeg er mentalt helt ude af spillet, så stopper jeg. Men jeg bliver helt sikkert ved med at spille. Jeg ved bare ikke, om det bliver i Houston eller et andet sted.

 

LÆS OGSÅ: Houston-stjerne skal opereres i knæet

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.