Ingen Portland-kontrakt til Freddy Adu

Ingen Portland-kontrakt til Freddy Adu

Det amerikanske evighedstalent får ikke det ønskede comeback til Major League Soccer.

 

Freddy Adu (Foto:Wikimedia Commons/2O)
Freddy Adu står noteret for 17 A-landskampe for USA. (Foto:Wikimedia Commons/2O)

Det kom som en stor overraskelse, da det tidligere på måneden kom frem, at Freddy Adu havde fået en chance for at redde sin karriere. Her skulle den 27-årige angriber nemlig prøvetræne med Portland Timbers.

 

Men det bliver ikke til et overraskende comeback til Major League Soccer i denne omgang. Cheftræner Caleb Porter fortæller til the Oregonian, at Adu igen er blevet sendt hjem.

 

LÆS OGSÅ: Freddy Adu prøvetræner hos Major League Soccer-klub

 

– Freddy er ikke med os længere. Han har haft to uger, og vi har været ærlige med ham og fortalt, hvordan landet ligger. Men hvis man kigger på vores trup, så er der ganske enkelt ikke en plads til ham, siger cheftræneren.

 

Forventningerne var tårnhøje, da Freddy Adu tordnede ind på den amerikanske fodboldscene i en alder af blot 14 år. Der var vel nærmest ikke den europæiske storklub, der ikke blev meldt interesseret i den unge amerikaner, der efter tre og en halv sæson i MLS rykkede til Benfica.

 

SE VIDEOEN: Wow! Freddy Adu kan endnu!

 

Her fandt Adu aldrig succes og tilbragte det meste af tiden på udlån, inden han vendte tilbage til Major League Soccer. Denne gang var det Philadelphia Union, der tog en chance med den unge angriber. Her fandt Adu heller ikke succes, og mange gættede på, at han nu var helt færdig i MLS. Men sådan ender det måske ikke.

 

Efter han forlod Philadelphia Union i 2013, har han tilbragt tid hos klubber som Bahia, KuPS og Jagodina, inden han i 2015 og 2016 spillede hos Tampa Bay Rowdies i den næstbedste amerikanske række. Her har han gjort det fint, men det bliver altså ikke til det ønskede comeback i MLS.

 

LÆS OGSÅ: Agent: Freddy Adu vil til Danmark

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.