Kaka vil forlænge med Orlando

Kaka vil forlænge med Orlando

Den brasilianske superstjerne er ikke træt af livet i Orlando.

 

Kaka - Orlando (Foto: Flickr/Victor Araiza)
Kaka scorede ni gange og lagde op til ti i 24 kampe i den seneste sæson. (Foto: Flickr/Victor Araiza)

Orlando City SC har ikke fået den bedste start på tiden i Major League Soccer. Klubben har misset slutspillet i begge sæsoner, og derfor er målsætningen også klar i Orlando inden 2017-sæsonen: Her skal man med i det fine selskab.

 

LÆS OGSÅ: Kaká: Næste sæson er min sidste

 

Meget har også tydet på, at det ville være Kakas sidste chance for at sætte sit aftryk på den bedste amerikanske fodboldrække. Den brasilianske stjerne sagde efter sidste sæson, at denne ville blive hans sidste hos Orlando, men meget tyder på, at han siden har ombestemt sig.

 

– Det er sidste år af min kontrakt med Orlando City, men jeg skal starte med en idé, og min idé er, at jeg forlænger min kontrakt med Orlando City og bliver her længere. Vi ved endnu ikke, hvad der kommer til at ske i sæsonen, og om det bliver en god sæson for mig eller Orlando. Men min tanke er nu, at jeg bliver her, siger han til ESPN.

 

Kaká, der har imponeret hos Orlando City SC, hvor han står noteret for 18 mål og 17 oplæg i 52 kampe, vil være fyldt 35 efter den kommende sæson.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Orlando snupper gratis MLS-veteran

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.