Keisuke Honda drømmer om MLS

Keisuke Honda drømmer om MLS

Den japanske stjerne åbner forhåbentligt snart et akademi i USA, og han vil også gerne selv spille der.

 

Keisuke Honda (Foto: Wikimedia Commons/Tommaso Fornoni)
Keisuke Honda står noteret for 79 landskampe med 34 til følge for Japan. (Foto: Wikimedia Commons/Tommaso Fornoni)

De fleste danskere husker ham mest fra VM 2010, da Keisuke Honda var stærkt medvirkende til, at Japan bankede Danmark. Efterfølgende er hans skiftet til AC Milan, og nu kan et nyt skifte være på vej.

 

I hvert fald fortæller den 29-årige japaner, at han er interesseret i et skifte til Major League Soccer, når hans kontrakt udløber i sommeren 2017.

 

LÆS OGSÅ: Medie: Europæiske klubber jagter FCK-flop

 

– Jeg er meget interesseret i at spille i MLS, men jeg ved ikke, om jeg kommer til at spille der. Jeg vil sige, at MLS er en fodboldliga i rivende udvikling, og der er mange berømte spillere, der skifter til MLS, siger han i et stor interview med Fox Sports.

 

Allerede nu følger han rigtigt meget med i fodbolden i USA. Sidste sommer tilbragte han i landet, hvor han trænede mere end 100 børn og viste dem nogle af de ting, man lærer på hans mere end 50 fodboldskoler i Japan. Og han håber på at åbne noget permanent i USA.

 

LÆS OGSÅ: MLS-klubber forhandler med Serie A-angriber

 

– Jeg tror på, at de amerikanske børn har et stort potentiale og talent. Jeg havde ikke det talent, da jeg var ung, men jeg drømte om at spille for AC Milan og andre af verdens største klubber. Jeg tror på, at de fleste børn kan nå deres mål, hvis de træner med vores filosofi, slår han fast.

 

Keisuke Honda har spillet for AC Milan siden 2013. Her er det blevet til 56 kampe og syv scoringer for japaneren.

 

LÆS OGSÅ: Medie: LA Galaxy jagter AC Milan-spiller

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.