Sami Khedira: Jeg vil til USA, men …

Sami Khedira: Jeg vil til USA, men …

Den tyske midtbanespiller er på blokken hos flere MLS-klubber, og nu kommenterer han selv på rygterne.

Sami Khedira har været rygtet til Major League Soccer i de seneste måneder, hvor blandt andet New York City FC har været meldt interesseret – en interesse, man dog har afvist hos MLS-klubben.

Ifølge New York-cheftræner Patrick Vieira har den 29-årige tysker ingen interesse i at komme til MLS på nuværende tidspunkt, og nu bekræfter Sami Khedira selv den påstand.

LÆS OGSÅ: Medier: MLS-klub kigger på Sami Khedira

– Jeg vil til USA, men ikke nu. Jeg vil gerne spille et par år mere på højeste niveau. Jeg vil gerne vinde Champions League, og jeg vil gerne forsvare verdensmesterskabet med Tyskland, og det har jeg ikke mulighed for at gøre i USA eller Kina. Jeg tjener i øvrigt også godt her, siger han til La Repubblica.

– Det er min pligt at forsøge at vinde Champions League, og dette kunne være den rette sæson. Man har brug for stabilitet, form og rigdom for at vinde i Europa. Det er en kombination af de faktorer. Og vi har helt sikkert kvaliteten og er villige til at ofre os for holdet.

Sami Khedira og resten af Juventus-truppen skal i morgen – tirsdag – spille returopgør i Champions League mod portugisiske Porto. Her har italienerne en 2-0-sejr med fra først kamp.

LÆS OGSÅ: Vieira afviser rygter: Vi henter ikke Juventus-stjerne

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.