Mads Albæk bekræfter: MLS-klub har budt på mig

Mads Albæk bekræfter: MLS-klub har budt på mig

Det svenske medie skriver, at IFK Göteborg har afvist et bud fra MLS på Mads Albæk.

 

Af Valdemar Mielke

 

Mads Albæk kom til den svenske klub fra Reims i 2015.

Toronto FC har, ifølge Aftonbladet, budt tre millioner svenske kroner på Mads Albæk, som har ti måneder tilbage af sin kontrakt. Buddet blev dog afvist af IFK Göteborg, og hvis Toronto FC virkelig vil have danskeren, så skal de hoste op med et bedre bud eller vente ti måneder.

 

Mads Albæk har snakket med det svenske medie, hvor han afslører, at klubberne har snakket sammen i længere tid, inden MLS-mandskabet fik nej til at købe ham.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Toronto FC henter tidligere Barcelona-talent

 

– Jeg er ikke sur på IFK Göteborg. Jeg accepterer beslutningen, selv om det var en lidt mærkelig situation, at der bliver sagt nej efter et par ugers diskussion frem og tilbage, siger Mads Albæk, der ikke ved, hvorfor det blev afvist.

 

– Toronto bød, hvad IFK Göteborg spurgte efter, men så ved jeg ikke, om det var IFK Göteborgs bestyrelse eller Jörgen Lennartsson, der sagde nej, fordi holdet har brug for mig.

 

Der er kun ti måneder tilbage af Mads Albæks kontrakt med IFK Göteborg, og han er ikke sikker på hvad fremtiden bringer.

 

LÆS OGSÅ: Toronto-back misser sæsonstarten

 

– Det handler om, hvad IFK Göteborg har tænkt sig at investere i kampen for svensk guld og for at spille europæisk fodbold.

 

– Rieks, Bjärsmyr, Rogne, Hysen – vi er mange, der har kontrakter, der udløber. Hvad vil der være tilbage? Det er en usikkerhed. Med kun ti måneder tilbage på kontrakten må jeg være åben og tænke, hvad der er af alternativer, afslutter Albæk.

 

Mads Albæk skiftede til IFK Göteborg i sommeren 2015 og kan stadig nå at stable et skifte til MLS på benene, da transfervinduet i MLS først lukker den 8. marts.

 

LÆS OGSÅ: Toronto-profil forlænger kontrakten

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.