Medie: Minnesota United vil hente Kadrii-konkurrent tilbage til USA

Medie: Minnesota United vil hente Kadrii-konkurrent tilbage til USA

Minnesota United forventes at skrive under med amerikaneren Josh Gatt, der senest har spillet hos Molde i Norge.

 

Af Valdemar Mielke

 

Minnesota UnitedJosh Gatt har spillet i Molde siden 2011, hvor han skiftede til den norske storklub. Den 1. januar 2017 var den tid så slut. Amerikaneren fik ikke sin kontrakt forlænget, og til dags dato står han uden kontrakt.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Bashkim Kadrii rykker til USA

 

Det kan der dog blive lavet om på meget snart. Startribune.com skriver nemlig, at en kilde tæt på Minnesota United bekræfter over for mediet, at Gatt er på vej til Minnesota United i hjemlandet.

 

Den 25-årige kantspiller, der er kendt for sin hurtighed og har to amerikanske landskampe på sit cv, skal have karrieren tilbage på sporet igen, eftersom Gatt blot spillede seks kampe for Molde i 2016 og fire minutter i 2015. Det er ikke tilstrækkeligt for den tidligere landsholdsspiller, og derfor er han på jagt efter en ny klub.

 

Den klub kan meget vel være Minnesota United, som starter i MLS i 2017. Dog har klubben hentet mange kantspillere ind til debutsæsonen. Blandt disse er Miguel Ibarra, Johan Venegas, Kevin Molino og danske Bashkim Kadrii, og derfor vil der også være konkurrence at finde for Gatt, hvis han skifter tilbage til hjemlandet.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Ny MLS-klub sikrer sig tidligere Superliga-målmand

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.