Medie: MLS-klub vil hente Liverpool-talent

Medie: MLS-klub vil hente Liverpool-talent

Den unge angriber kan være på vej væk fra Premier League-klubben efter halvandet år.

 

Brooks Lennon - Real Salt Lake
Brooks Lennon skiftede til Liverpool i sommeren 2015 efter flere imponerende sæsoner på akamediet hos Real Salt Lake.

Det amerikanske stortalent Brooks Lennon skiftede i sommeren 2015 til Liverpool, efter han i flere år havde imponeret i stor stil på ungdomsholdene hos Real Salt Lake. Men nu kan angriberen være på vej tilbage til hjemlandet.

 

I hvert fald skriver den normalt troværdige journalist Chris Kamrani fra the Salt Lake Tribune, at Major League Soccer-klubben i øjeblikket arbejder på at få Brooks Lennon tilbage. Det fortæller flere kilder fra den bedste amerikanske fodboldrække til ham.

 

LÆS OGSÅ: Liverpool henter amerikansk stortalent

 

Den nu 19-årige angriber var anset som et af de største talenter i USA, inden han skiftede til Liverpool. Her scorede han 31 mål for akademiet hos Real Salt Lake i 14-15-sæsonen, mens han også var til prøvetræning hos Liverpool og tiltrak opmærksomhed fra flere andre europæiske klubber.

 

Brooks Lennon har dog aldrig fundet den helt store succes hos Premier League-klubben, og det er endnu ikke blevet til en førsteholdskamp. Han har dog været en vigtig del af ungdomsholdet og scorede blandt andet to gange, da u23-mandskabet for nylig besejrede Barnet 4-1 i en træningskamp.

 

Real Salt Lake, der for nylig hentede en markant forstærkning til klubben, da det tidligere Manchester City-talent Albert Rusnák skrev under med klubben på en Designated Player-aftale, har ikke ønsket at kommentere på et muligt Brooks Lennon-comeback over for Chris Kamrani.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Real Salt Lake snupper Designated Player i Holland

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.