Medie: Tyske klubber jagter FC Dallas-stjerne

Medie: Tyske klubber jagter FC Dallas-stjerne

Den unge forsvarsspiller fik sit endelige gennembrud i den seneste sæson – og det har man opdaget i Tyskland.

 

Walker Zimmerman har spillet 74 kampe for FC Dallas. (Foto: Wikimedia Commons/Noah Salzman)

Walker Zimmerman kan være tabt for Major League Soccer inden længe. Den centrale forsvarsspiller har imponeret stort for FC Dallas i de seneste sæsoner, og det gav ham for nylig debut på det amerikanske landshold.

 

Nu har de europæiske klubber så småt fået øjnene op for 23-årige Zimmerman. Det skriver Metro New York, der kan afsløre, at VfB Stuttgart and Hannover 96, der begge kæmper med i kampen om oprykning til den bedste tyske række, er interesserede i forsvarsspilleren.

 

LÆS OGSÅ: Prøvetrænede i Skandinavien – nu forlænger han med FC Dallas

 

En anonym kilde fortæller til mediet, at begge klubber er meget interesserede i den store forsvarsklippe, der har været hos FC Dallas siden 2013. Begge klubber har en realistisk chance for at spille i Bundesligaen næste år, men tiden vil vise, om Zimmerman ender hos en af de to klubber.

 

Walker Zimmerman fik for alvor sit gennembrud i Major League Soccer sidste år, efter han i flere sæsoner havde været plaget af skader. Her lignede det ellers længe, at han ikke skulle spille hos FC Dallas. Efter 2015-sæsonen var han rejst rundt i Europa, hvor han prøvetrænede i forskellige klubber – blandt andet Viking og IFK Göteborg – der dog ikke kunne bruge ham.

 

Derfor vendte han tilbage til FC Dallas, hvor han underskrev en ny kontrakt og blev fast mand i det centrale forsvar hos Supporters Shield-vinderne. Her spillede han 30 kampe – alle fra start – og var nomineret til årets bedste forsvarsspiller.

 

LÆS OGSÅ: Her er årets bedste forsvarsspiller

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.