Minnesota United og Kadrii fik store tæsk i MLS-debut

Minnesota United og Kadrii fik store tæsk i MLS-debut

Den danske kantspiller og hans amerikanske klub fik ikke en god debut i Major League Soccer.

 

Fanendo Adi scorede to gange i overtiden, da Baskhim Kadrii og Minnesota United blev nedlagt.

Det blev langt fra den ønskede Major League Soccer-debut for Minnesota United, der havde danske Bashkim Kadrii med fra start. Klubben startede den nye MLS-sæson i nat, men det var en kamp, klubben hurtigt vil glemme.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Bashkim Kadrii rykker til USA

 

Hjemmeholdet Portland Timbers vandt nemlig hele 5-1 og kom dermed godt fra land i 2017-sæsonen af den bedste amerikanske fodboldrække. Allerede kort inde i kampen bragte den nyindkøbte forsvarsspiller Lawrence Olum hjemmeholdet i front efter en dødbold.

 

Inden scoringen havde Minnesota United eller været fint med, og den nye MLS-klub leverede da også en fin indsats i resten af halvlegen, hvor der dog ikke blev scoret flere mål. Det ændrede sig dog i den grad efter pausen.

 

Blot 90 sekunder skulle der spilles i anden halveg, før Diego Valeri fordoblede hjemmeholdets føring efter et flot angreb. Og selv om Minnesota United egentligt havde været spillemæssigt fint med, så sad man efterfølgende med følelsen af, at kampen var lukket. Helt så sikkert var det dog alligevel ikke.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Ny MLS-klub sikrer sig tidligere Superliga-målmand

 

Efter 70 minutters spil satte udeholdet Christian Ramirez på banen. Den mest scorende amerikanske angriber i de seneste tre år, hvor han i den næstbedste række nettede 51 gange for klubben, var blevet bænket til opgøret, men han var fast besluttet på at vise, at det var en fejl. Ti minutter senere modtog han bolden på kanten af feltet og sendte den mod mål uden at tænke videre over det. Bolden passede Jake Gleeson, og pludselig var spændingen tilbage.

 

Den spænding varede dog kun tre minutter. Fanendo Adi blev nedlagt i feltet af norske Vadim Demidov, og dommer Chris Penso pegede på pletten. Det udnyttede Diego Valeri til at udbygge føringen til 3-1 og definitivt lukkede opgøret.

 

Fanendo Adi ville dog også lege med og se sit navn på måltavlen. Den nigerianske angriber scorede to gange i overtiden efter to flotte soloaktioner og slog dermed 5-1-sejren fast.

 

LÆS OGSÅ: Portland Timbers fritstiller målfarlig angriber

 

Minnesota United fik dermed en mareridtsdebut i den bedste amerikanske fodboldrække, men den nye klub kan alligevel være tilfreds med mange ting i spillet. Klubben får mulighed for at sætte de første point på kontoen næste weekend, når ligaens andet nye hold, Atlanta United, kommer på besøg. Portland Timbers skal til Los Angeles, hvor LA Galaxy venter.

 

Herunder kan du se højdepunkter fra kampen:

 

 

LÆS OGSÅ: Medie: Minnesota United vil hente Kadrii-konkurrent tilbage til USA

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.