MLS-veteran stopper karrieren – men er ikke færdig med ligaen

MLS-veteran stopper karrieren – men er ikke færdig med ligaen

Herculez Gomez har valgt at indstille sin aktive fodboldkarriere.

 

Af Valdemar Mielke

 

Herculez Gomez - Seattle Sounders (Foto: Seattle Sounders)
Herculez Gomez blev præsenteret hos Seattle Sounders forud for den seneste sæson, og han var med til at vinde mesterskabet i sin første og eneste sæson med klubben. (Foto: Seattle Sounders)

Den 34-årige angriber Herculez Gomez lægger støvlerne på hylden efter en succesfuld sidste sæson med Seattle Sounders. Gennem hans lange karriere har Gomez optrådt for hold både i USA og Mexico samt det amerikanske landshold. Men nu er det altså slut, oplyser Seattle Sounders på klubbens hjemmeside.

 

I hans MLS-tid har han vundet ét MLS Cup trofæ, og han har spillet mere end 150 kampe, hvor det er blevet til 25 mål. Derfor kan han forlade ligaen med god samvittighed – men han smutter ikke helt endnu. Gomez har nemlig valgt at blive MLS- og Liga MX-ekspert for ESPN.

 

LÆS OGSÅ: Endnu en MLS-legende trækker sig tilbage

 

– Jeg er så taknemmlig for de år, som dette spil har givet mig. Jeg vil gerne sige tak til alle trænere, holdkammerater og fans, der har hjulpet mig på vejen, siger Gomez til klubbens hjemmeside.

 

– Det er aldrig nemt at stoppe ens aktive karriere, men jeg er meget begejstret for at tilslutte mig ESPN og fortsætte med at udvikle fodbold i USA og Mexico, fortsætter Gomez.

 

Herculez Gomez nåede ikke at score for Seattle Sounders, som han vandt mesterskabet med i den seneste sæson. Her spillede han 21 kampe – ni af dem fra start.

 

LÆS OGSÅ: Major League Soccer-legende trækker stikket

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.