Montreal Impact forlænger med italiensk bomber

Montreal Impact forlænger med italiensk bomber

Den italienske angriber imponerede i stor stil sidste år. Nu får han forlænget sin kontrakt.

 

Matteo Mancosu bragede ind på MLS-scenen sidste år og endte med at slå Didier Drogba af holdet, da han for alvor ramte storformen. Nu er den ivorianske angriber væk, men den italienske angriber forbliver en del af den canadiske klub i de næste par år.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Montreal henter Serie A-angriber

 

Det står klart, efter angriberen har sat sin underskrift på en ny toårig kontrakt med Montreal Impact. Det oplyser det canadiske mandskab på sin hjemmeside, hvor det også bliver gjort klart, at man ved hjælp af allokeringspenge (TAM) har givet angriberen en lønforhøjelse.

 

– Vi er meget glade for, at vi har færdiggjort handlen med Matteo og kan regne med hans service i de næste to år. Han faldt godt til rette i truppen og viste sine kvaliteter på banen, efter han kom til klubben sidste år, siger teknisk direktør Adam Braz til klubbens hjemmeside.

 

Matteo Mancosu scorede syv mål og lagde op til yderligere seks i 20 kampe for Montreal Impact sidste år. Fire mål og to oplæg kom i fem slutspilskampe, hvor den italienske angriber startede alle fem. Nu får han mulighed for at fortsætte stimen i år.

 

LÆS OGSÅ: Patrice Bernier forlænger – og annoncerer karrierestop

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.