Norsk angriber skifter til Red Bulls: Trump forsinkede handlen

Norsk angriber skifter til Red Bulls: Trump forsinkede handlen

Efter lang ventetid har den unge angriber endelig fået lov til at rejse ind i USA.

 

24-årige Fredrik Gulbrandsen har i de seneste tre uger siddet i Østrig og ventet på, at det sidste papirarbejde gik i orden med New York Red Bulls, så angriberen kunne rykke til USA med kæresten og tørne ud for Major League Soccer-klubben.

 

LÆS OGSÅ: Red Bulls-sportsdirektør forlader klubben efter uenigheder

 

Det har været en lang ventetid for angriberen, der siden sidste sommer har spillet for søsterklubben Red Bull Salzburg, hvor han har scoret to gange i ni kampe. Nu er skiftet dog gået igennem, og i dag sætter han sig i flyveren på vej til USA. Det fortæller han selv til norske VG.

 

– Førsteprioriteten er selvfølgelig fodbold, men jeg skal ikke lægge skjul på, at det er et fantastisk sted at bo. Det bliver en oplevelse, som man ikke kommer til at glemme, fortæller han til mediet og giver den nyvalgte præsident, Donald Trump, skylden for, at skiftet har trukket ud.

 

– Du må spørge Trump om, hvorfor det har taget så lang tid. Det virker som om, at han har strammet lidt på det hele. Efter at have snakket med folk i klubben i New York har jeg fået indtrykket, at præsidentskiftet er grunden til, at det har taget så lang tid. Der er meget, der skal tjekkes, inden man kan rejse derover. Man skulle ikke tro, at det ville være et problem, når man kommer fra Norge. Men det er det tydeligvis.

 

LÆS OGSÅ: Red Bulls forstærker sig med højre back

 

Det har været småt med spilletid for Fredrik Gulbrandsen i Østrig, og han lægger ikke skjul på, at det er ønsket om spilletid, der har trukket ham til USA.

 

– Træneren i Salzburg ville gerne beholde mig for holdets skyld, men han kunne ikke garantere mig, at jeg ville spille hver kamp. Efter træneren fra New York Red Bulls ringede til mig flere gange og fortalte, hvor ønsket jeg var, så følte jeg, at det var en mulighed, jeg var nødt til at tage. Niveauet i MLS er blevet meget bedre på det seneste, siger han til VG.

 

New York Red Bulls har endnu ikke selv bekræftet skiftet. Der skulle dog være tale om en lejeaftale for 2017-sæsonen, der bliver bekræftet inden længe.

 

LÆS OGSÅ: Forsvarsprofil forlader New York Red Bulls

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.