Ny LA Galaxy-kaptajn klar til stor opgave

Ny LA Galaxy-kaptajn klar til stor opgave

Den belgiske forsvarsprofil er stolt over hans nye opgave hos LA Galaxy.

 

Jelle van Damme har tidligere været anfører for belgiske Standard Liege. (Foto: LA Galaxy)

Robbie Keane og Steve Gerrard har forladt LA Galaxy siden sidste sæson. Derfor har den nye cheftræner, Curt Onalfo, haft til opgave at udpege en ny anfører forud for holdets første kamp i sæsonen i aften. Og det har han nu gjort.

 

Valget er faldet på den rutinerede forsvarsspiller Jelle van Damme, der imponerede i stor stil sidste år, da han skiftede til klubben. Og den 33-årige belgier er klar til at tage opgaven på sig.

 

LÆS OGSÅ: LA Galaxy gør forsvarsspiller til Designated Player

 

– Jeg synes, at jeg er ret god til at håndtere folk. Alle spillere skal man tilgå forskelligt. Nogle spillere kan du gå hårdt til, mens man ikke kan det til andre spiller. Så er man nødt til at hjælpe dem på andre måder, men det skal nok gå, siger han til klubbens hjemmeside.

 

– Det er en ære at tage over efter Robbie Keane, der var en fantastisk kaptajn for dette hold. Jeg vil forsøge at gøre det samme og være et godt eksempel og en god kaptajn – både på og uden for banen, fortsætter han.

 

Jelle van Damme får lov til at bære anførerbindet som permanent anfører for første gang i aften klokken 22:00, når FC Dallas kommer på besøg. Den kamp kan du se på Eurosport.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: LA Galaxy henter fransk stjerne

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.