Ny MLS-klub handler for rekordbeløb i Orlando

Ny MLS-klub handler for rekordbeløb i Orlando

Adrian Heath bliver genforenet med sin gamle stjerne, der bliver den dyreste i MLS-historien.

 

Kevin Molino - Orlando (Foto: MLS)
Kevin Molino står noteret for 11 mål og 9 oplæg i 37 MLS-kampe for Orlando City SC. (Foto: MLS)

Kevin Molino var en af nøglespillerne, da Adrian Heath var cheftræner for Orlando City SC. Men hvis der var nogle, der var i tvivl om, hvor højt den nuværende Minnesota United-cheftræner værdsatte offensivspilleren, så er der i hvert fald ikke længere tvivl.

 

Minnesota United og Orlando City SC oplyser nemlig på klubbernes hjemmesider, at de to parter har indgået en aftale om Molino, der nu bliver genforenet med Adrian Heath. Men Orlando City SC har ikke sluppet profilen billigt.

 

LÆS OGSÅ: Medie: Bashkim Kadrii på vej mod ny MLS-klub

 

Minnesota United må nemlig slippe hele $650.000 i allokeringspenge – $450.000 GAM og $200.000 TAM. Og selv om det først er for nylig, at MLS er begyndt at offenliggøre beløb i forbindelse med handler, så er det ifølge flere medier den dyreste handel mellem to MLS-klubber i historien – kun Eddie Johnsons transfer til DC United i 2013 kan komme i nærheden. Til sammenligning hentede Chicago Fire MLs-profilen Dax McCarty hos New York Red Bulls for $400.000 tidligere på måneden.

 

Men hos Minnesota United er man yderst tilfredse med holdet, og cheftræner Adrian Heath ser Molino som det manglede led i truppen hos den nye Major League Soccer-klub.

 

– Hvor skal man lige starte med at beskrive Kevin Molino som spiller? Han har et fantastisk touch på bolden, han kan score mål, han kan skabe mål, og han har en fantastisk balance. Der er intet, han ikke kan gøre med en fodbold. Jeg synes, at han er den bedste spiller i landet på hans position, siger cheftræner Adrian Heath.

 

LÆS OGSÅ: Minnesota henter erfaren forsvarsspiller i Norge

 

Kevin Molino var sammen med Adrian Heath i Orlando fra 2011, hvor han først i tre sæsoner i USL imponerede i stor stil, inden klubben kom med i MLS. Her fik han en stor del af 2015-sæsonen ødelagt af en knæskade, men sidste år var han igen tilbage i topform og scorede 11 og lagde op til yderligere 8 i 30 kampe. Ifølge Orlando ønskede Molino selv at skifte, og det bekræfter han også.

 

– Jeg snakkede med Adrian, og han spurgte mig, om jeg havde lyst til at blive en del af Minnesota United-holdet. Og det var egentligt det. Jeg har arbejdet med ham i lang tid, så det var en nem beslutning. Jeg ved, hvad Adrian forventer af mig, og jeg er virkelig glad for at blive en del af klubben og opbygge et forhold til mine holdkammerater, trænere og fans, siger Molino til klubbens hjemmeside.

 

Adrian Heath, der også har fået målmand Patrick McLain med i handlen, fortsætter med at bygge sin trup til klubbens første MLS-sæson, der starter den 3. marts mod Portland Timbers.

 

LÆS OGSÅ: Minnesota United henter Batman og Superman tilbage

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.