Officielt: Atlanta United snupper Premier League-keeper

Officielt: Atlanta United snupper Premier League-keeper

Den nye Major League Soccer-klub har sikret sig en rutineret herre mellem stængerne.

 

Brad Guzan (Foto: Flickr/Erik Drost - https://www.flickr.com/photos/62091376@N03/8892930976)
32-årige Brad Guzan står noteret for 53 landskampe for USA. (Foto: Flickr/Erik Drost – https://www.flickr.com/photos/62091376@N03/8892930976)

Atlanta United har fundet målmanden til klubbens første sæson i Major League Soccer. Og det kommer ikke som den store overraskelse, at der er tale om den rutinerede keeper Brad Guzan, der længe har været rygtet til klubben.

 

LÆS OGSÅ: Medie: Bashkim Kadrii på vej mod ny MLS-klub

 

Den amerikanske målmands nuværende klub, Premier League-mandskabet Middlesbrough, oplyser på sin hjemmeside, at man sender Brad Guzan til Atlanta United efter denne Premier League-sæson. Her har den 32-årige keeper skrevet under på en kontrakt, der løber flere år.

 

Brad Guzan startede sin karriere hos Chivas USA, hvor han spillede tre år, inden han i 2008 rykkede til England. Her skiftede han til Aston Villa, hvor han på otte år opnåede 144 kampe, inden turen gik videre til  Middlesbrough. Det blev aldrig den helt store succes, og nu er han altså tilbage i MLS.

 

Her skal agere en sikker sidste skanse for Atlanta United, der i år spiller sin første sæson i den bedste amerikanske fodboldrække.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Orlando henter tidligere Premier League-profil

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.