Officielt: Danskerklub sender talent til Tyskland

Officielt: Danskerklub sender talent til Tyskland

Den 20-årige midtbanespiller vil i fremtiden være at finde i tysk fodbold.

 

Kianz Froese (Foto: Wikimedia Commons/Noah Salzman)
Kianz Froese nåede at spille 15 kampe i Major League Soccer for Vancouver Whitecaps. (Foto: Wikimedia Commons/Noah Salzman)

Der har været store forventninger til Kianz Froese hos Vancouver Whitecaps, men den 20-årige midtbanespiller får ikke mulighed for at leve op til forventningerne hos den canadiske klub. I stedet ligger hans fremtid i Tyskland.

 

Major League Soccer-klubben oplyser på sin hjemmeside, at man har solgt midtbanespilleren til Fortuna Düsseldorf i den næstbedste tyske liga.

 

LÆS OGSÅ: Vancouver Whitecaps henter angriber i Østrig

 

– Vi takker Kianz for hans indsats hos klubben, og vi ønsker ham alt det bedste hos Fortuna Düsseldorf. Det er en god mulighed for Kianz, så han kan fortsætte sin udvikling både på og uden for banen, siger cheftræner Carl Robinson til klubbens hjemmeside.

 

– Skiftet åbner også en dør for vores unge midtbanespillere, der er klar til at træde ind på holdet og kæmpe for minutter.

 

Vancouver Whitecaps får udover en transfersum også penge, når Kianz Froese spiller kampe, og hvis han bliver solgt videre fra Fortuna Düsseldorf.

 

LÆS OGSÅ: Biluheld tvinger Vancouver Whitecaps-profil til lang pause

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.