Officielt: FC Dallas-stjerne rykker til Europa

Officielt: FC Dallas-stjerne rykker til Europa

Den hurtige kantspiller forlader FC Dallas, efter han nægtede at møde op til træning.

 

Fabian Castillo - FC Dallas (Foto: MLS)
Fabian Castillo har leveret 30 mål og 34 oplæg i 159 kampe for FC Dallas. Foto: Wikimedia Commons/Noah Salzman)

Det har været en transfersaga af de helt store med Fabian Castillo. Den colombianske kantspiller har længe haft et ønske om at skifte til Europa, og nu har han fået sin vilje og skifter til tyrkiske Trabzonspor på en lejeaftale, oplyser begge klubber.

 

Den hurtige kantspiller har tilbragt den seneste tid i Tyrkiet, hvor han har poseret med Trabzonspor-trøjer på en lang række billeder på de sociale medier – selv om FC Dallas endte med at afvise buddet fra den tyrkiske klub.

 

LÆS OGSÅ: Medie: Eftertragtet FC Dallas-kant skifter til Europa

 

Men Castillo vendte ikke tilbage til USA, selv om FC Dallas flere gange fastslog, at de forventede at have ham tilbage på træningsbanen. I stedet blev han i Tyrkiet, hvor han fortsatte med at posere i klubbens trøje, og det har altså i sidste ende virket.

 

Men selve handlen er noget mere indviklet end normalt. Ifølge mediet betaler tyrkerne $3 millioner – godt 20 millioner kroner – i første omgang, mens de om seks måneder skal betale yderligere $1 million – godt 6,6 millioner kroner. – for at gøre skiftet permanent. Hvis ikke den anden betaling falder til tiden, er Castillo stadig FC Dallas-spiller.

 

Selv om utilfredsheden med Fabian Castillos ageren omkring skiftet formentligt er stor hos de fleste med tilknytning til FC Dallas, så er det nok de fleste, der håber på, at tyrkerne ikke betaler i anden omgang, og han dermed vender tilbage.

 

LÆS OGSÅ: Intet tyrkisk skifte til FC Dallas-profil

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.