Officielt: Liverpool-talent rykker til MLS

Officielt: Liverpool-talent rykker til MLS

Den 19-årige angriber forlader England til fordel for Major League Soccer.

 

Brooks Lennon - Real Salt Lake
Brooks Lennon skiftede til Liverpool i sommeren 2015 efter flere imponerende sæsoner på akamediet hos Real Salt Lake.

Brooks Lennon vender hjem til USA og Real Salt Lake. Den talentfulde angriber forlod klubbens akademi til fordel for Liverpool i sommeren 2015. Her har han endnu ikke fået debut på klubbens førstehold, og det får han heller ikke i denne omgang.

 

LÆS OGSÅ: Medie: MLS-klub vil hente Liverpool-talent

 

Den 19-årige angriber skal nemlig tilbringe hele 2017-sæsonen hos Real Salt Lake i Major League Soccer. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

 

– Brooks er endnu et kapitel i en lang række gode historier fra vores akademi. De følger ikke alle den samme vej, men vi er stolte over at være en del af deres udvikling og få dem på banen for RSL. Vi har fulgt hans udvikling tæt, og det er en god måde for at give ham noget førsteholdsfodbold, at vi har hentet ham tilbage, siger sportsdirektør Craig Waibel til klubbens hjemmeside.

 

Den nu 19-årige angriber var anset som et af de største talenter i USA, inden han skiftede til Liverpool. Her scorede han 31 mål for akademiet hos Real Salt Lake i 14-15-sæsonen, mens han også var til prøvetræning hos Liverpool og tiltrak opmærksomhed fra flere andre europæiske klubber. Nu er han altså tilbage i USA.

 

LÆS OGSÅ: Liverpool henter amerikansk stortalent

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.