Officielt: Mix Diskerud rykker til Sverige

Officielt: Mix Diskerud rykker til Sverige

Den amerikanske landsholdsspiller vender tilbage til Skandinavien.

 

Mix Diskerud står noteret for 38 landskampe for USA. (Foto: Wikimedia Commons/Steindy)

Mix Diskerud blev fritstillet hos New York City FC tidligere på måneden efter en lang periode i Major League Soccer-klubben, hvor han ikke var i nærheden af spilletid. Og nu har den norsk-amerikanske midtbanespiller fundet sin nye klub.

 

LÆS OGSÅ: Slut på Diskerud-sagaen: Midtbanespilleren købt fri i New York

 

Den amerikanske landsholdsspiller var stadig på kontrakt med Major League Soccer, selv om han blev fritstillet i klubben, men det betød, at han ikke kunne spille for andre klubber i MLS. Derfor er han vendt tilbage til Europa, hvor IFK Göteborg har sikret sig ham på en lejeaftale frem til 27. august. Det skriver den svenske klub på sin hjemmeside.

 

– Det er en handel, vi er rigtig glade for. Jeg har tidligere haft ham som spiller i én sæson (da Mix Diskerud spillede i Stabæk, red.). Han er en meget god og loyal spiller, der kan spille på mange forskellige positioner. Han har en rigtig god forståelse for spillet, en god teknik og hurtige fødder, siger cheftræner Jörgen Lennartsson til klubbens hjemmeside.

 

Mix Diskerud, der har en fortid hos Stabæk, Gent og Rosenborg, nåede at spille 39 kampe for New York City i Major League Soccer.

 

LÆS OGSÅ: MLS-spillerne: Her er ligaens mest overvurderede spiller

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.