Officielt: New York City handler hos Manchester City

Officielt: New York City handler hos Manchester City

Major League Soccer-mandskabet har handlet hos sin engelske søsterklub.

 

NYCFCPatrick Vieira skal i år forsøge at bygge videre på sin første sæson hos New York City FC, og derfor har han nu været på rov hos søsterklubben Manchester City. Her har man hentet Yangel Herrera ind på en lejeaftale for 2017-sæsonen, oplyser klubben på sin hjemmeside.

 

LÆS OGSÅ: Medie: Italienske stjerne har afvist MLS-skifte

 

Den 19-årige midtbanespiller skiftede til Premier League-klubben på transfervinduets sidste dag, men han må altså vente minimum et år på at trække i Manchester City-trøjen. Og det er Patrick Vieira glad for.

 

– Selv om Yangel først er ved at starte sin karriere, så tror vi på, at han kan gøre en forskel i Major League Soccer, når han er faldet til i landet og vores spillestil. Han er en taktisk klog midtbanespiller, der kan tackle og læse spille godt. Han er også god i pasningsspillet og har en god spilforståelse, der er vigtig på hans position, siger cheftræneren.

 

LÆS OGSÅ: Brøndby afviser MLS-klub: I får ikke Phiri nu

 

Yangel Herrera, der indtil nu har tilbragt sin karriere hos Atlético Venezuela i hjemlandet og står noteret for én A-landskamp, glæder sig også til de nye udfordringer i USA.

 

– Jeg er meget glad for at tage dette næste skridt i min karriere. Det er spændende at få muligheden for at spille med spillere af så stor kaliber og komme til et hold med så god en spilfilosofi. Det har været vigtigt for mig, siger den unge midtbanespiller.

 

– Jeg ser også frem til at spille under Patrick Vieira, der som spiller spillede på min position, så jeg får god mulighed for at lære noget af ham. Jeg vil suge en masse gode ting til mig fra Patrick og alle de andre spillere.

 

LÆS OGSÅ: Vieira afviser rygter: Vi henter ikke Juventus-stjerne

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.