Officielt: New York City henter store forstærkninger

Officielt: New York City henter store forstærkninger

Major League Soccer-mandskabet er aktive på transfermarkedet, og nu har klubben igen forstærket sig.

 

Rodney Wallace - New York City FC (Foto: NYCFC)
Rodney Wallace er et af de nye ansigter i truppen hos New York City FC (Foto: NYCFC)

New York City FC fortsætter med at forstærke truppen frem mod den kommende sæson, og i de seneste dage er yderligere tre profiler kommet til for at hjælpe klubben med at komme i slutspillet for anden sæson i træk.

 

Ind er kommet Rodney Wallace, der tidligere har imponeret i stor stil hos Portland Timbers og blandt andet var med til at vinde mesterskabet i 2015, hvor han scorede i finalen. Han kommer ind fra brasilianske Sport Recife, og New York betaler $75.000 til Portland Timbers for MLS-rettighederne til Wallace.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: New York City handler hos Manchester City

 

Ind er også kommet Maximiliano Moralez, der kommer til klubben på en treårig aftale som Designated Player. Han har det seneste år spillet for Club Leon i Mexico, men nu skal han altså trække New York City-trøjen over hovedet.

 

– Det er en stor ære at blive New York City FC-spiller. Det er en drøm, der går i opfyldelse, og jeg er glad for at være hos så god en organisation med så godt et hold. Jeg vil vinde trofæer med klubben, og jeg kommer her for at være en stor del af klubben. Vi skal opnå store ting sammen, og jeg er virkelig glad for at være her og arbejde med det, siger Rodney Wallace blandt andet til klubbens hjemmeside.

 

LÆS OGSÅ: Brøndby afviser MLS-klub: I får ikke Phiri nu

 

– Det er stort af være DP. Jeg har et ansvar over for de unge og for at give dem de oplevelser og erfaringer, som jeg selv har fået i min karriere. Jeg har været så heldig at spille med store og yderst professionelle spillere, og man kan opnå så mange store ting, når man lærer de unge ting under træningen. Det er vigtigt for mig at vise det til fansene, siger Maximiliano Moralez til klubbens hjemmeside.

 

New York City har også hentet John Stertzer, der har prøvetrænet med klubben under opstarten. Den 26-årige midtbanespiller har spillet de seneste fire sæsoner hos Real Salt Lake med blandet succes, og nu får han altså muligheden for at trække i New York-trøjen.

 

LÆS OGSÅ: Medie: Italienske stjerne har afvist MLS-skifte

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.