Officielt: Ny MLS-klub sikrer sig tidligere Superliga-målmand

Officielt: Ny MLS-klub sikrer sig tidligere Superliga-målmand

Den nye Major League Soccer-klub har igen været på rov i Norden.

 

John Alvbåge - Minnesota United (Foto: Flickr/Anders Henrikson - https://www.flickr.com/photos/anders-h-foto/13558101494/)
John Alvbåge skal vogte buret for Minnesota United i denne sæson. (Foto: Flickr/Anders Henrikson – https://www.flickr.com/photos/anders-h-foto/13558101494/)

Minnesota United har allerede flere gange været på rov i Skandanavien, og mens vi venter på, at den rygtede lejeaftale med FCK-kantspilleren Bashkim Kadrii går i orden, har klubben hentet endnu en tidligere Superliga-kending.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Brøndby-angriber rykker til USA

 

På sin hjemmeside oplyser den nye Major League Soccer-klub, at man har hentet målmanden John Alvbåge på en lejeaftale for 2017-sæsonen. Og det er man godt tilfredse med i Minnesota.

 

– Vi er glade for at få John her til Minnesota. Han har stor erfaring rundt omkring i verden, og han arbejder hårdt, har en god karakter og er en loyal fyr, der kommer til at passe godt ind i Minnesota. En målmand er ligesom en ekstra træner på banen, og det er et stort øjeblik for klubben at få en så erfaren spiller som Alvbåge.

 

Den 34-årige svenske målmand kommer fra IFK Göteborg, hvor han har spillet siden 2012. Den rutinerede keeper har tidligere spillet tre år for Superliga-klubben Viborg, hvor han også i samme periode fik debut for det svenske landshold.

LÆS OGSÅ: Steve Clark afslører: Derfor valgte jeg Horsens

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.