Officielt: Real Salt Lake snupper Designated Player i Holland

Officielt: Real Salt Lake snupper Designated Player i Holland

Major League Soccer-klubben har forstærket sig med en spændende midtbanespiller.

 

Albert Rusnak - Real Salt Lake (Foto: Real Salt Lake)
Albert Rusnak har en fortid hos Manchester City, hvor han dog aldrig nåede at få en kamp. (Foto: Real Salt Lake)

Real Salt Lake sagde farvel til klublegenden Javi Morales efter sidste sæson, og siden har klubben fans ventet i spænding på, hvem der skal tage over for den argentinske playmaker. Og nu har de fået svar på det spørgsmål.

 

Major League Soccer-klubben oplyser på sin hjemmeside, at man har hentet slovakiske Albert Rusnak som ung Designated Player. Den 22-årige playermaker skiftede som 16-årig til Manchester City, hvor han blev en del af klubbens akademi.

 

LÆS OGSÅ: Real Salt Lake-stjerne får kontrakten ophævet

 

Den unge midtbanespiller fik dog aldrig en førsteholdskamp for Premier League-klubben. I stedet tilbragte han tid på udlån hos Oldham, Birmingham og SC Cambuur, og da hans kontrakt udløb i 2015, fik han den ikke forlænget. I stedet skiftede han til Groningen i den bedste hollandske række, og her har han siden imponeret.

 

– Vi er ekstremt spændte på at se, hvad Albert kan tilføje vores angreb. Det er en stor handel for vores klub, at vi kan hente en ung spiller af hans kaliber i Europa. Han har et flot cv fra et af verdens mest respekterede akademier, og det han har vist for FC Groningen i den hollandske Eredivisie og for det slovakiske landshold er gode indikationer på, at han kan gøre en forskel med det samme i RSL, siger sportsdirektør Craig Waibel til klubbens hjemmeside.

 

Albert Rusnak har i medierne været rygtet til flere store ligaer, hvor både Roma og Swansea i den seneste tid har været meldt interesseret i ham. Men han har altså valgt et skifte til Real Salt Lake og Major League Soccer.

 

LÆS OGSÅ: Real Salt Lake-legende tvunget ud af klubben

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.