Officielt: Saborio forlader DC United

Officielt: Saborio forlader DC United

Alvaro Saborio annoncerer på Twitter, at han ikke vil være at finde hos DC United i næste sæson.

 

Af Valdemar Mielke

 

Alvaro Saborio - Real Salt Lake (Foto: Flickr/Jed Gray)
Alvaro Saborio har både optrådt for DC United og Real Salt Lake i Major League Soccer, hvor han har spillet siden 2010. (Foto: Flickr/Jed Gray)

Den gamle målræv Alvaro Saborio fra Costa Rica takker af efter to sæsoner i hovedstadsklubben. Angriberen har spillet 34 kampe i sin tid hos DC United, men som rygterne i den seneste tid har sagt, så er den tid nu forbi, slår han fast.

 

LÆS OGSÅ: Rutineret MLS-veteran klar til exit

 

-Jeg vil gerne annoncere, at jeg ville ikke fortsætte med at være en del af D.C. United. Tak til alle klubbens fans f0r de to smukke år, der har passeret her, skriver han på Twitter.

 

Det ser også ud til, at tiden i MLS helt er forbi for den tidligere Real Salt Lake-spiller. Han har spillet i ligaen siden 2010 og har scoret 133 mål i 171 MLS-kampe. Derfor må tiden ses som en stor succes for Saborio, som ser ud til at skifte tilbage til Saprissa i hjemlandet, som han startede sin seniorkarriere hos.

 

Hos DC United har er man ikke i desperat brug for angribere, da klubben allerede har Alhadji Kamara, Patrick Mullins, Kennedy Igboananike, som alle leverede flotte præstationer i denne sæson, mens også den tidligere AaB-angriber Chris Rolfe er i truppen. Han har dog været skadet i en stor del af året.

 

LÆS OGSÅ: MLS-veteran på vej videre

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.