Officielt: Toronto FC henter tidligere Barcelona-talent

Officielt: Toronto FC henter tidligere Barcelona-talent

Midtbanespilleren fik sin fodboldopdragelse hos den spanske storklub, og nu skal han forstærke Toronto FC centralt.

 

Victor Vazquez - Toronto FC
Victor Vazquez skal forstærke midtbanen hos Toronto FC.

Toronto FC har forstærket midtbanen forud for den kommende sæson. Klubben oplyser på sin hjemmeside, at man har hentet Victor Vazquez ind ved at gøre brug af allokeringspenge (TAM).

 

– Vi er glade for at hente Victor Vazquez til Toronto FC. Det giver holdet endnu en erfaren midtbanespiller. Victor fik sin fodboldopdragelse på FC Barcelonas verdensberømte akademi, og han er en kreativ spiller med erfaring på den offensive midtbane og centralt, hvilket giver os fleksibilitet, siger sportsdirektør Tim Bezbatchenko.

 

LÆS OGSÅ: Toronto-back misser sæsonstarten

 

Den canadiske Major League Soccer-klub har store forventninger til den spanske midtbanespiller, der tidligere har været en del af FC Barcelonas berømte La Masia-akademi. Her kom han til som tiårig, men han optrådte primært for klubbens andethold, da han rykkede op som senior.

 

Victor Vazquez står noteret for 29 kampe for Barcelona C, 118 kampe for Barcelona B og en enkelt kamp for førsteholdet, da han i slutningen af 2008 fik fuld tid i en Champions League-kamp mod Shakhtar Donetsk.

 

I 2011 indså midtbanespilleren, at han aldrig ville slå igennem hos den spanske storklub, og han skiftede derfor til Club Brügge i Belgien. Her spillede han fem år og 127 kampe, inden han i 2016 rykkede til Cruz Azul i Mexico. Og nu går turen altså til Canada.

 

LÆS OGSÅ: Toronto-profil forlænger kontrakten

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.