Officielt: Whitecaps snupper Orlando-stjerne efter byttehandel

Officielt: Whitecaps snupper Orlando-stjerne efter byttehandel

Danskerklubben har forstærket offensiven med den amerikanske landsholdsstjerne, mens man har sagt farvel til en angriber.

 

Brek Shea har spillet de seneste to sæsoner hos Orlando City SC, efter han vendte tilbage fra et ophold hos Premier League-klubben Stoke. (Foto: Flickr/Victor Araiza)

Vancouver Whitecaps fortsætter med at forstærke offensiven til den kommende sæson i Major League Soccer. For nylig hentede man den tidligere Seattle Sounders-stjerne Fredy Montero hjem fra Kina, og nu er endnu en stor MLS-profil kommet til klubben.

 

På sin hjemmeside oplyser MLS-mandskabet, at man har hentet Brek Shea fra Orlando City SC i bytte for angriberen Giles Barnes, der ellers skiftede til Vancouver Whitecaps fra Houston Dynamo sidste år.

 

LÆS OGSÅ: Whitecaps henter tidligere MLS-stjerne hjem fra Kina

 

– Vi er glade for at byde Brek velkommen til vores klub og by. Brek er en høj, fysisk og teknisk stærk spiller, der giver vores angreb en ekstra dimension. Han kommer til klubben i de kommende dage, og vi forventer, at han vi være tilgængelig allerede til torsdagens Champions League-kamp mod New York, siger Vancouver-manager Carl Robinson.

 

26-årige Brek Shea startede sin MLS-karriere hos FC Dallas, hvor han hurtigt blev en vigtig del af truppen og imponerede i stor stil. Det sikrede ham en chance hos Premier League-klubben Stoke, som han skiftede til i 2012. Her blev det dog kun til tre kampe og udlån hos Barnsley og Birmingham, inden han vendte tilbage til MLS for at tørne ud for Orlando.

 

LÆS OGSÅ: Ny MLS-klub handler for rekordbeløb i Orlando

 

Giles Barnes rykkede til Houston Dynamo i 2012 efter flere år i engelsk fodbold. Her scorede han 31 mål i 113 grundspilskampe, inden han skiftede til Vancouver Whitecaps. Her havde han svært ved for alvor at finde formen, og han fandt blot netmaskerne to gange i ti kampe. Nu går turen altså til Orlando.

 

– Vi er glade for at forstærke vores offensiv med en spiller som Giles. Hans alsidighed, hvor han både kan score og lægge op til mål, bliver vigtigt for os i denne sæson. Jeg vil gerne takke Brek for hans store professionalisme i hans tid i vores klub, siger Orlando-sportsdirektør Niki Budalic.

 

LÆS OGSÅ: Ousted fik hovedrolle i Champions League-brag

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.