Historie

MLSoccer.dk er Danmarks største leverandør af nyheder fra den amerikanske Major League Soccer. Vi holder dig opdateret med nyheder, knivskarpe optakter, spiltips og referater fra den bedste fodboldliga i USA. Hvorfor netop MLS? Det er efterhånden en del år siden, vi først fik øjnene op for denne specielle liga, der er noget anderledes, end man normalt ser i Europa. Formatet med draft, slutspil og et loft på lønbudgettet gør det til en fair og spændende liga, hvor man aldrig helt kan være sikker på, hvilke hold der blander sig i toppen.
De seneste par år har ligaen for alvor oplevet fremgang – både spillemæssigt og tilskuermæssigt – og derfor føler vi nu, at tiden er inde til at lave en side, der kun fokuserer på denne fantastiske liga. Spillere som David Villa, Kaka, Steven Gerrard og Frank Lampard har trådt ud på græsset i Major League Soccer i de seneste år, hvor flere danske spillere også optræder.
Eurosport viser flere kampe på dansk tv, og vi går en helt fantastisk sæson i møde. Hvis du vil holde dig opdateret på, hvad der sker rundt omkring i ligaen, så finder du det hele her hos MLSoccer.dk.

Personerne bag