Orlando henter tidligere Real Madrid-talent

Orlando henter tidligere Real Madrid-talent

Orlando har forstærket sig med David Mateos og Adrian Winter, oplyser klubben på sin hjemmeside. 

 

Adrian Winter - Orlando City SC (Foto: Wikimedia Commons/A. Buser)
Adrian Winter er en offensiv forstærkning for Orlando City SC og kommer med stor erfaring fra højeste niveau i Schweiz. (Foto: Wikimedia Commons/A. Buser)

Orlando City SC har brug for en god anden halvdel på sin første sæson, og klubben har netop forstærket sig i jagten på slutspillet senere i år.

 

Således oplyser Orlando på sin hjemmeside, at man har hentet det tidligere Real Madrid-talent David Mateos, som kommer fra ungarske Ferencváros, samt Adrian Winter fra schweiziske FC Luzern.

 

LÆS OGSÅ: Orlando-rookie hædret efter hattrick

 

– Vi er glade for at byde både David og Adrian velkommen til klubben. Begge er dygtige spillere, som vil styrke vores forsvar og angreb. Vi tror på, at de er solide forstærkninger, som vil gøre en forskel fra start af, siger General Manager Paul McDonough i en pressemeddelelse.

 

28-årige David Mateos har tidligere været en del af Real Madrids akademi, men selv om han spillede 128 kampe på B-holdet, fik forsvarsspilleren aldrig en kamp på førsteholdet i den spanske storklub.

 

29-årige Adrian Winter er offensiv midtbanespiller og har spillet mere end 200 kampe i den bedste schweiziske række. Begge spillere mangler kun arbejdstilladelsen, før de er klar til at tørne ud fro Orlando City SC.

 

LÆS OGSÅ: Orlando sagsøger brasiliansk klub efter Kaka-ballade

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.

Leave a Reply