Orlando henter to og fristiller tidligere Real Madrid-talent

Orlando henter to og fristiller tidligere Real Madrid-talent

Orlando City SC har lavet tre handler forud for Major League Soccer-sæsonstarten.

 

Der var store forventninger til David Mateos, da forsvarsspilleren kom til Orlando City SC i 2015. Spanieren havde været en del af Real Madrids akademi og stod noteret for hele 128 kampe for klubbens andethold, inden han rykkede videre til Grækenland og Ungarn.

 

De forventninger blev dog aldrig rigtig indfriet af den 29-årige forsvarsspiller, der har døjet med skader og har kun spillet 27 kampe for Major League Soccer-mandskabet. Og det antal kommer ikke til at stige i år. Orlando City SC har nemlig valgt at fritstillet David Mateos og sende ham på waiver-listen, hvor interesserede MLS-klubber kan overtage hans kontrakt.

 

LÆS OGSÅ: Orlando henter tidligere Real Madrid-talent

 

Det oplyser klubben på sin hjemmeside, hvor man også fortæller, at man har skrevet under med draftvalget Danny Deakin og lejet Moussa Sane fra AS Dakar Sacré Sœur i den bedste række i Senegal.

 

– Vi er glade for at forstærke vores trup med Danny og Moussa. Moussa er en ung spiller med et stort potentiale, der både kan spille i angrebet og på den offensive midtbane, og Danny har imponeret os, siden han kom til klubben. Vi glæder os til at se, hvordan han udvikler sig på vores hold, siger sportsdirektør Niki Budalic.

 

Orlando City SC starter Major League Soccer-sæsonen søndag aften klokken 23:00. Her kommer New York City FC på besøg i en kamp, som du kan se på Eurosport.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Whitecaps snupper Orlando-stjerne efter byttehandel

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.