Patrice Bernier forlænger – og annoncerer karrierestop

Patrice Bernier forlænger – og annoncerer karrierestop

Montreal Impact-kaptajnen har sat sin underskrift på en ny kontrakt, der også bliver hans sidste.

 

Patrice Bernier - Montreal Impact (Foto: Flickr/abdallahh)
Patrice Bernier har spillet 132 kampe for Montreal Impact i Major League Soccer, mens han også spillede 73 kampe for klubben i NASL. (Foto: Flickr/abdallahh)

Når Major League Soccer-sæsonen starter til foråret, bliver det Patrice Berniers sidste som professionel fodboldspiller. Den 37-årige midtbanespiller havde kontraktudløb med Montreal Impact ved årsskiftet, men den kontrakt er nu blevet forlænget.

 

LÆS OGSÅ: Patrice Bernier håber på kontraktforlængelse

 

Den canadiske klub oplyser på sin hjemmeside, at Patrice Bernier har sat sin underskrift på en ny kontrakt for 2017-sæsonen, og at han derefter stopper sin aktive karriere.

 

– Jeg er meget glad for at få muligheden for at afslutte min karriere hos Montreal Impact. Jeg er stolt over, at det vil blive min 18. sæson – og min 9. hos Impact. Jeg vil give alt for klubben og byen i min sidste sæson og håbe, at vi slutter med trofæet, siger Bernier til klubbens hjemmeside.

 

LÆS OGSÅ: Dansk angriber valgt i MLS SuperDraft

 

37-årige Patrice Bernier har udover Montreal Impact også spillet for Moss FK, Tromsø, FC Kaiserslautern, FC Nordsjælland og Lyngby, inden han vendte tilbage til den canadiske klub, hvor han også startede sin professionelle karriere.

 

Efter sæsonen er det dog ikke helt slut på ægteskabet mellem Patrice Bernier og Montreal Impact. Den rutinerede midtbanespiller tiltræder i en rolle som træner på klubbens akademi, når hans karriere er slut.

 

– Vi er glade for at få ham integreret i trænerstaben på akademiet fra 2018. Han bliver den ottende Impact-spiller til at få sådan en rolle, og det viser, at vi har en meget klar filosofi, når vi sammensætter vores trænerstab, siger Montreal Impact-sportsdirektør Adam Braz.

 

LÆS OGSÅ: Jakob Michelsen henter tidligere MLS-profil

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.