Portland Timbers fritstiller målfarlig angriber

Portland Timbers fritstiller målfarlig angriber

Den unge angriber skal igen på klubjagt, selv om han gentagende gange har bevist sine evner foran målet.

 

Jack McInerney havde størst succes hos Philadelphia Union, hvor han startede sin karriere og scorede 25 gange i 95 kampe. (Foto: Flickr/Nick Klein)

I en alder af 24 år har Jack McInerney allerede fundet netmaskerne 43 gange i Major League Soccer. Alligevel har den unge angriber, der har været en del af ligaen siden 2010, haft svært ved at få fast spilletid i flere af hans sæsoner, og nu skal han igen på klubjagt.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Portland Timbers henter ny angriber

 

Portland Timbers oplyser på klubbens hjemmeside, at man har valgt at sende angriberen på waiver-listen, hvor en af de andre MLS-klubber kan overtage hans kontrakt. McInerney kom til klubben forud for seneste sæson og scorede fem mål i 24 kampe – blot otte af dem fra start.

 

– Vi har været nødt til at træffe nogle svære valg, der giver os mere plads i lønbudgettet til kommende handler, mens vi bygger vores trup til den kommende sæson. Vi vil gerne takke Jack for hans indsats i klubben, og vi ønsker ham alt det bedste, mens han fortsætter sig karriere, siger sportsdirektør Gavin Wilkinson.

 

Jack McInerney, der har en fortid hos Philadelphia Union, Montreal Impact, Columbus Crew, Portland Timbers og nu igen skal på klubjagt, står noteret i rekordbøgerne som den næstmest scorende spiller under 23 år i Major League Soccer.

 

LÆS OGSÅ: Ingen Portland-kontrakt til Freddy Adu

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.