RSL belønner talenter med nye kontrakter

RSL belønner talenter med nye kontrakter

Sidste år slog de for alvor deres navne fast i Major League Soccer. Og det får de chancen for at fortsætte med i fremtiden.

 

Justen Glad - Real Salt Lake (Foto: MLS)
Justen Glad var sidste år en fast del af midterforsvaret hos Real Salt Lake. (Foto: MLS)

Jordan Allen og Justen Glad er fremtiden hos Real Salt Lake, hvis man spørger diverse eksperter og fans fra klubben, og det tyder på, at klubbens ejere er helt enige i den påstand. I hvert fald har begge talenter fået nye kontrakter.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Liverpool-talent rykker til MLS

 

Det oplyser klubben på sin hjemmeside, hvor det dog ikke kommer frem, hvor lang tid de nye aftaler gælder. Men sportsdirektør Craig Waibel glæder sig over, at de to talenter har forlænget.

 

– Som organisation kunne vi ikke være mere glade for den måde, som Justen og Jordan har repræsenteret klubben på professionelt og internationalt niveau, mens de også har vist sig som en vigtig del af Salt Lake City-samfundet. Det er lige så beundringsværdigt at se på, hvem de er blevet som mænd, som det de har præsteret på banen. Det er kun passende at belønne det, siger han.

 

De to unge spillere er dog langt fra fremmede på førsteholdet, og 19-årige Justen Glad fik for alvor sit gennembrud i sidste sæson. Her gled han direkte ind i en yderst tynd bagkæde og spillede 29 kampe – 28 fra start. 21-årige Jordan Allen har i de sidste to sæsoner spillet 47 kampe – 22 fra start.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Real Salt Lake snupper Designated Player i Holland

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.