Rutineret MLS-bomber stopper sin karriere

Rutineret MLS-bomber stopper sin karriere

Et skænderi med klubbens fans har fået den rutinerede angriber til at stoppe sin karriere.

 

Alvaro Saborio - DC United (Foto: Wikimedia Commons/Stripedtiger71)
Alvaro Saborio scorede ti mål i 34 kampe for DC United. (Foto: Wikimedia Commons/Stripedtiger71)

Alvaro Saborio har givet forsvarsspillerne i Major League Soccer mange problemer i de seneste syv sæsoner, men det er nu slut. Den 34-årige angriber, der senest var på kontrakt hos DC United, har nemlig valgt at stoppe sin karriere. Det skriver Alvaro Saborio selv på Twitter.

 

– I går (i sidste uge, red.) tog jeg beslutningen om at trække mig tilbage fra professionel fodbold. Jeg vil først og fremmest gerne takke Gud, fordi han har velsignet mig på denne rejse. Jeg er glad for, at jeg har haft muligheden for at gøre det, som jeg har elsket, siden jeg var barn. Da jeg var barn, drømte jeg om at blive professionel fodboldspiller, skriver han.

 

LÆS OGSÅ: Officielt: Saborio forlader DC United

 

– Gud har givet mig meget mere end det, og jeg er dybt taknemmelig for alt. Jeg vil også gerne takke mine holdkammerater, trænere, direktører, læger, fysioterapeuter, massører, fans og så videre. Nu er jeg komme til et punkt i mit liv, der skal være fyldt med glæde og motivation. Tak til alle, fortsætter han.

 

Beslutningen om at trække sig tilbage kommer pludseligt og som en overraskelse, men det er der måske en grund til. Efter Saborio forlod DC United efter sidste sæson, skrev han under med barndomsklubben Saprissa i hjemlandet Costa Rica. Men det blev ingen succes.

 

LÆS OGSÅ: Rutineret MLS-veteran klar til exit

 

Ét mål i fire kampe blev det til, og ifølge det costaricanske medie chroy.com kommer beslutningen om at gå på pension, efter klubbens fans svinede ham til, fordi han brændte mange chancer i et nederlag til Belen.

 

– Det handler først og fremmest om at beskytte min familie. Jeg vil ikke udsætte dem for disse ting, og jeg ønsker ikke længere at spille, slår angriberen selv fast over for mediet.

 

34-årige Alvaro Saborio nåede at spille 173 kampe i Major League Soccer, hvor det blev til 77 mål. Han nåede både at repræsentere Real Salt Lake og DC United.

 

LÆS OGSÅ: MLS-veteran på vej videre

 

FIND OS PÅ FACEBOOK OG TWITTER FOR ALTID AT VÆRE HELT OPDATERET PÅ MAJOR LEAGUE SOCCER.